Leander i Houston

Leander i Houston
Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

torsdag 15 juli 2010

En skogtur efter regnet

När väl regnet slutat blev det en riktigt fin eftermiddag och kväll. Jag och Ella gjorde 1 356 789 myggor jättelyckliga genom att gå ut i skogen. Sussanne var också med, men myggorna tycker mycket bättre om att kalasa på mig och Ella.
myggskydd 
Så här ser jag och Ella ut när vi går i skogen. Inte lätt att plocka blåbär när man är tvungen att ha händerna innanför tröjan.

Vi bestämde oss för att gå runt tjärnet. Det blev en del klättring och många hinder att ta sig över. Inte blev det så mycket blåbär eller svamp. Men vi fick en fin promenad iallafall. Om än något svettigt och blött efter dagens ösregn.

green backen

 hojd 
Här är vi riktigt högt uppe. På denna sidan av tjärnet var det något färre myggor, så Ella har vågat att ta av sig jackan.

 backe s o e

När vi kom hem satte jag igång grillen och det blev lite karré och korv till kvällsmat. Vet inte riktigt var korven var gjord av eftersom Ella lyckades tappa tanden när hon åt den. Men det var ju bra att hon tappade den, för då var det mycket lättare att äta de sega chocococobarens till efterrätt.

Ha en bra kväll,

Kram /Marie

1 kommentar: