Leander i Houston

Leander i Houston
Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

tisdag 1 februari 2011

Arktiska vindar

Usch nu är det riktigt kallt.

Kolla här, det här stämmer ju inte? Kallare i Houston kl. halv åtta på kvällen (Houston tid) än var det är i Bengtsfors kl. halv 4 på morgonen (svensk tid).
Med vinden säger de dessutom att det känns som –10C just nu här i Houston.

bengtsfors

houston

Inte undra på att vår lilla Texaskatt fryser. Hon var ganska rastlös här i eftermiddags efter att ha varit inne hela dagen. Så när vi åkte till gymmet så gick hon med viss tvekan ut. Men gissa vem som var först in genom dörren när vi kom hem igen :)

Men hon kan vara glad att hon har ett varmt hus, ja varmare än vad det är ute iallafall. att komma in till.
Funderar på hur alla de andra små rackarna klarar sig, de är ju vana vid värme, och när det är sådana här kraftiga temperaturskillnader så kan det inte vara lätt att anpassa sig. Fast de flesta överlever ju, så det är kanske inte så synd om dem ändå. Men man kan ju fråga sig varför den här lilla krabaten tvunget skulle sitta på taket nu när det blåser arktiska vindar, nog borde det finnas varmare ställen att vara på än vårt garagetak..

korre2

Nu är det tv-soffan och Vancouver-Dallas som gäller.

Imorgon ska jag åka till Ia och ge henne lite datasupport, sen blir det SWEA-lunch på IKEA. Och kanske kanske jag ska börja fundera lite på att packa inför resan.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram / Marie

2 kommentarer:

  1. Vädret här nu påminner om Peking i mars när vi hämtade MeiMei
    ... Kanske är kylan här för att påminna dig vad du ska packa

    SvaraRadera
  2. Ja, kanske det. Men det värsta är att jag inte har så mycket varma kläder här att ta med mig. Och jag som ska jobba på förskolan en vecka. Då förväntas man var ute mycket.
    Var ni i Beijing i början eller slutet av mars? Jag minns slutet av mars i Beijing som härlig vårvärme. Men det är klart att det skiftar från år till år.
    Januari och februari dock kan vara riktigt bittra.

    SvaraRadera