Leander i Houston

Leander i Houston
Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

torsdag 30 september 2010

Regn i Montreal

Tyvärr visade det sig att väderprognosen stämde för Montreal idag. Det regnar ordentligt. Enligt prognosen ska regnet fortsätta tills i morgon eftermiddag.  Vi får se vad vi hittar på idag. Fredrik är i skolan hela dagen och vi hade väl tänkt att vara turister och promenera runt i stan. Men det känns ju inte speciellt lockande i detta vädret. Vi får se vad det blir.

I går kom vi iallafall fram till Montreal i god ordning. Fast det var sååå lång kö igenom immigration. Tur att det inte tar lika lång tid som i USA för varje person. Så vi var väl igenom på en timme ungefär, sedan fick vi leta efter Fredriks skidor som vi hade med oss till honom. De kom inte på det ordinarie bandet och inte på specialbagagebandet. Men efter att ha tagit en extra tur runt bagagebanden så hittade jag dem till slut liggandes mitt på golvet mellan två band. Hmm, känns inte som en särskilt bra hantering.

När vi kom in till Montreal mötte Fredrik upp oss och tog oss till en sportsbar för att käka lite.
Det var så mysigt att få träffa Fredrik igen, och till min stora förvåning och glädje så hade han klippt sig, och det rejält. Det såg jättebra ut.
Efter käk och en promenad på stan så kikade vi in i Fredriks studentrum. Sedan följde han med oss till vårt hotellrum för att hämta resväskan med grejer som vi haft med till honom. 
Och idag är han alltså i skolan hela dagen och vi ska roa oss själva är det tänkt.
Tur att jag packade ner paraply:)

Till sist en liten hälsning till dig som anonymt kommenterade mitt förra inlägg, Vett och etikett är inget som följer med Senatorkortet, så har man inte det innan så blir det inte bättre bara för att man flyger ofta med Lufthansa:)

Ha det gott

Kram /Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar