Leander i Houston

Leander i Houston
Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

torsdag 30 september 2010

Ännu mera regn

Det regnar och regnar och regnar. Men vi pallrade iallafall oss iväg ut i förmiddags. Vi tog tunnelbanan några stationer västerut och promenerade sedan med paraplyerna uppfällda hemåt igen.
Vi stannade på vägen och käkade. Det blev Libanesiskt. Sen promenerade vi lite till och hamnade på Starbucks där det blev två dubbla espresso long shot.
Perfekt. Riktigt starkt kaffe i stora porslinskoppar istället för de hemska pappmuggarna man alltid får i USA.  Vi var nog de enda icke studenterna som just då besökte detta café. Överallt satt studenter i grupper med sina laptop och arbetade. Det märks att det är en riktig studentstad vi är i.
starbucks

När vi skulle gå ut från Starbucks så hade regnet övergått i ösregn. Men det var bara att trotsa vädret och strosa hemåt. Pärs paraply gick sönder på vägen. Pinnen man håller i gick helt av. Så sista biten hade han bara själva taket av paraplyet. Men det gick bra det med. Men när vi kom tillbaka till hotellet åkte det i soporna. Tur att jag har packat ner tre paraplyer, för inte har det slutat regna inte. Snart ska vi träffa Fredrik för att gå ut och äta någonstans och utanför fönstret så öser det ner.  Hmm, undrar om Fredrik har något paraply? Annars blir en av oss väldigt blöt.

Ha det gott

Kram /Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar