Leander i Houston

Leander i Houston
Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

tisdag 7 september 2010

En regnig dag

Det blev ingen golf idag. Det har för ovanlighetens skull regnat kraftigt i många timmar idag. Annars brukar det regna väldigt intensivt en kort stund. Men nu hoppas jag att det har lugnat sig. Det har iallafall ljusnat här. Om det sätter igång igen är risken stor att många lämnar återbud till kvällens SWEA-möte. Det blir alltid trafikkaos när det regnar mycket här pga. att vägarna väldigt lätt översvämmas här.

När Pär nu köpt en ny Blackberry så har han ju en över som han inte använder. Den var låst till At&t och då är den ju ganska värdelös. Men det skulle tydligen vara möjligt att låsa upp den om man ringde At&t och fick en kod.
Pär ringde At&t för att få koden. Efter att ha uppgett ett 16-siffrigt som fanns i hans telefon kunde han få upplåsningskoden. Därefter ville hon gärna tala om i detalj hur man skulle gå väga för att skriva in den i telefonen. Pär försökte få henne att inte berätta, jag hade nämligen lett upp all information på internet. Men hon gav sig inte, det fanns ingen information på internet sa hon och rabblade upp allt som jag redan hade på skärmen framför mig. Pär lät henne hållas och skrev pliktskyldigast upp allt hon sa. Efter samtalet gick vi igenom processen och vips så var telefonen upplåst. Bra.
Men nu står han alltså med en olåst Blackberry som han inte riktigt tycker att han har användning för. Är det någon som är intresserad av att köpa den?

Ha en bra dag

Kram /Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar