Leander i Houston

Leander i Houston
Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

torsdag 5 augusti 2010

Tillbaka i värmen

Så är vi då tillbaka i Houston och hettan igen. Runt 35 grader och väldigt fuktigt väder var det som vi kom hem till. Tur att man har luftkonditionering i huset. Men det tar ett tag tills det blir riktigt behagligt här inne för den har ju varit inställd på att inte kyla så mycket när vi varit borta.
Vi har hunnit med en tur till affären och köpt lite mat till det tomma kylskåpet och nu ska vi äta lite och sen krypa ner i sängen och förhoppningsvis sova gott.

Fredrik har redan dragit iväg med några kompisar.  Han blev hämtad här hemma eftersom han för tillfället inte har något körkort. Här i USA blir nämligen körkortet ogiltigt när man fyllt 18. Då måste man tillbaka till körkortskontoret och ansöka om nytt körkort. Fredrik fyllde ju 18 under tiden vi var i Sverige, så nu har han alltså inget körkort. Men det ska han nog ändra på i morgon tror jag.

Godnatt

Kram /Marie

1 kommentar:

  1. Hoppas du fortsätter att skriva ofta, så jag och fler med mig kan följa dina/era förehavanden i den stora staten i väster.
    Här i Stockholmsområdet märks det redan att hösten är på väg. Solen går ner tidigare och luften är absolut svalare.
    Hoppas att det snart känns som vanligt i Huoston och att katterna är välbehållna.
    Kramar

    SvaraRadera