Leander i Houston

Leander i Houston
Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

söndag 8 augusti 2010

Jisses vad varmt

Det var riktigt svettigt att cykla idag. vi cyklade till Memorial Mall och käkade lite lunch, tittade in i några affärer för att se vad det fanns för utbud av högtalare med inbyggd klocka till min iphone. Jag behöver en ny klocka vid min säng, och vi skulle vilja ha några bra högtalare till I-phonen som man enkelt kan lyssna på spotify och tex svensk radio när man är ute i trädgården. Det verkar som det finns en del att välja bland, Men frågan är nu om man ändå kanske skulle satsa på en något dyrare, med bättre högtalare och strunta i klockan i den  och istället köpa en billig variant som klocka och laddare vid sängen. Det finns helt enkelt för mycket att välja på.

När vi ändå var inne i Appleaffären frågade vi hur det låg till med bindningstiden på I-phone. Vi vet att det alltid innebär att man måste teckna ett tvåårskontrakt med At&t när man köper en ny, men i t.e.x Schweiz kunde man klara sig undan straffavgifter om man sa upp kontraktet tidigare om man kunde bevisa att man flyttade utomlands. Enligt mannen i affären var det inte så här. Man åkte på en rejäl avgift om man sa upp kontraktet i förtid. Vilket innebär att man faktiskt inte kan köpa en I-phone i USA om man planerar att bo här mindre än två år. Är inte det konstigt? Någon som vet om han i affären hade rätt? Det är Pär som funderar på att byta sin Blackberry mot en Iphone.

Den här vägen cyklade vi idag. Sammanlagt 20.2 km. Inte särskilt långt kan tyckas, men med 37 grader i skuggan, blir det ganska varmt att cykla i solsken.

färdväg

Ha det gott

Kram /Marie

1 kommentar:

  1. Vi har kompisar pa IKEA som kopte nu innan flytten tillbaka till Sverige, den forsaljaren sa - Det ar bara att saga att ni flyttar, o strunta att betala mer
    Men vad som ar ratt - fel ingen aning, kolla fler stallen

    Marita

    SvaraRadera