Leander i Houston

Leander i Houston
Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

söndag 12 december 2010

Julbord på IKEA och SACC TX Holiday party

Inläggen kommer i lite konstig ordning nu. Men det blir så eftersom jag inte riktigt har haft lust att skriva så mycket den senaste veckan.

I fredags var det iallafall dags för IKEA att ha sitt traditionella julbord. De har ju börjat med att uppmärksamma de svenska högtiderna och traditionerna och firar både, jul, midsommar, påsk och kräftskiva. Maten är ju nästan densamma oavsett vad man firar med ett litet undantag för kräftskivan. Fast vi saknade Janssons frestelse som de hade lovat att skulle finnas.

ko
Kön ringlade lång till Buffébordet.


fridajulmat
Frida var en av alla svenskar som njöt av lite svensk julmat.

Varje gång IKEA har anordnat de är festligheterna så har de också arrangerat Karaoke. Och varje gång har den här Amerikanska familjen kommit upp och sjungit.
Jag har ingen aning om de har någon svensk anknytning eller om de bara har fått smak på svenska köttbullar.

kareoke

Tomten fanns också på plats och alla som ville kunde fotograferas tillsammans med honom. Tydligen fick han inte tillräckligt med besök så han sökte själv upp alla och såg till att bli fotograferad.

tomteper
Pär och Göran ser inte helt bekväma ut, men tomten är nöjd.

julkort
Här är några som trivdes bättre tillsammans med tomten.

Efter julbordet så följde Staffan och Ewa med hem till oss. Vi satt och snackade och drack glögg. Alltid trevligt att umgås med goda vänner.

I onsdags så anordnade SACC TX sitt årliga Holiday party. Trevligt och gott var det och mycket folk hade letat sig fram till Richards fina hem.


Tre svenskar framför en del av det trevliga julbordet. Här serverades även Janssons frestelse :)

Kram på er alla,

Ta hand om er och varandra

/Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar