Leander i Houston

Leander i Houston
Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

måndag 27 december 2010

Bowling och shopping

Igår, annandagen så var vi och hundratals andra på Cavanders. Kristian skulle kolla på boots. Det finns så otroligt många att välja på, så det är inte helt lätt att välja. Men han hittade iallafall ett par som han kände sig nöjd med. Så nu följer ett par äkta Texasboots med hem till Okome.

På eftermiddagen hade vi bestämt träff med familje  Noren för att bowla och käka tillsammans. Vi försökte boka några banor i förväg, men det gick inte. Mann var tvungen att komma dit och skriva upp sig och sedan vänta på sin tur. Det var inte bara vi som hade kommit på denna lysande ide om bowling, så väntetiden beräknades till två timmar. då gav Fredrik upp och gick tillbaka till sina kompisar. Vi andra satte oss och väntade, och vi hade tur, för redan inom en timme så var vi ute på banorna redo för spel.


Stilstudie på Pär.


Erika och bröderna Noren. Det går inte att ta miste på att de är bröder, eller vad säger ni?

Resultatet var väl inte lysande för någon av oss, men kul hade vi iallafall.

Efter bowlingen var det dags för restaurangbesök. Där blev det också väntetid. Ca en timme fick vi vänta på bord. När vi satte oss till bords var vi alla väldigt hungriga. Förrätterna smakade bra och stillade hungern. Till huvudrätt beställde jag lax och sparris. Laxen kom in som den skulle, en stor bit på en planka. Men av sparrisen syntes inget. Det visade sig efter lite förvirring att sparrisen var slut, därför hade jag bara fått in en ensam laxbit. Jag beställde spenat istället. Men när den äntligen kom, så var laxen i stort sett uppäten. Så det hela var en besvikelse. Jag har ätit just denna rätt en gång förut och då var det supergott, så då var förstås besvikelsen desto större. Nåväl, jag blev mätt och det var väl ändå det viktigaste.

Idag, måndag stod shopping på programmet. Vi åkte ut till outleten i Cypress hela gänget. Vi kom dit i någorlunda hyffsad tid, så vi fick ett par timmar utan att behöva trängas allt för mycket. Men efter hand så fylldes det på ordentligt med folk, så då var vi glada över att vara färdiga med våra inköp och åkte hem.

Väl hemma blev det Morden i Sandhamn på Tv4 play för mig, Erika och Kristian. Pär stack till gymmet och Fredrik filade på sin sommarjobbsansökan. Därefter grillade vi lammkotletter. Det är gott det.

I morgon tar vi nog en runda till Battleship Texas.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram / Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar