Leander i Houston

Leander i Houston
Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

lördag 25 juni 2011

Hejdå-party

I gårkväll åkte vi alltså hem till Pärs chef Clive för att han skulle avtackas. Det var en trevlig och avslappnad tillställning med massa god mat och dryck.

Pär fick en stor paket av sina kollegor. Vad kan det vara i paketet?

CIMG3997

En hatt såklart.

CIMG4000

CIMG3998

Vi bjöds även på chokladtårta dekorerad med svenska flaggan.

CIMG4002

Idag har vi varit en runda i huset för att hämta vår digitalbox som skulle återlämnas till Comcast. V valde servicecentret i Katy för att det låg närmast. Det visade sig att vi inte var ensamma om det. En timme i kö innan vi kunde lämna ifrån oss våra grejer. Under tiden gick Pär och Fredrik till banken för att göra några ärenden. Men de hade ingen större lycka. Vi skulle göra en överföring från Wells Fargo till vår svenska bank. Man kan nämligen inte göra det online ( de är inte så moderna på Wells Fargo). Men det visade sig att man inte kan göra utlandsöverföringar på lördagar. Pär föreslog att vi kunde lägga in överföringen idag så kunde den utföras på måndag, men inte då. Det var absolut inte möjligt. Enda chansen var att komma in på måndag och fixa det. De har lite att jobba på vad det gäller modern service.

Efter lunch i Katy åkte vi tillbaka till hotellet. Gick en runda i City Center och Town and Country. Nu ska vi åka tillbaka till huset, ta oss ett dopp och förhoppningsvis få med oss katten till hotellet.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar