Leander i Houston

Leander i Houston
Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

fredag 24 juni 2011

En stunds vila

Nu pustar vi ut på hotellet en stund innan det är dags att åka upp till Pärs chef Clive i Cypress. Det blir lite hejdå-party tillsammans med Pärs kollegor.

Flyttfirman gjorde ett gott jobb och blev klara strax innan klockan två fast de sa att de nog skulle ta hela dagen idag innan de blev klara.

Pär kom hem från jobbet lagom till att se det sista lastas in.

IMG_4518

Mycket papper är det som ska fyllas i. 259 kollin blev det till slut som nu får åka båt till Tyskland.

IMG_4516

Färdiglastat. Men vad nu!!! Det är ju jättemycket plats kvar! Vilket slöseri! Vi har tydligen shoppat för dåligt.

IMG_4515

IMG_4522

De hårt arbetande gänget. Vilket slitjobb i denna värme. Ser ni killen längst till vänster. Hans t-shirt är mycket mörkare än de andras. Det beror bara på att den är helt genomblöt av svett. Det märktes att det var han som slet mest med de tyngsta grejerna.

IMG_4523

Efter att ha tömt kyl, frys och skafferi och packat in våra 7 bagage i bilen så lämnade vi katten kvar för att vakta huset över natten och körde iväg och lämnade den ena hyrbilen. Sen var det gott att slappa på hotellet i ett par timmar. Det har varit ett par intensiva dagar. I morgon hämtar vi katten och så får hon också bo på hotell en natt :)

Anders och Catrin, igår var Pär uppe och lämnade det tredje och sista lasset med grejer till er. Tyvärr glömde vi fjärrkontrollen, men det fixar vi på något sätt.

Ha en fortsatt bra midsommar.

Kram /Marie

1 kommentar:

  1. Vad spännande att bege sig mot nya äventyr. Lycka till i tyskland. Lite närmre bordershopen ;-) hoppas ni hade en fantastisk midsommar stor kram frack malmö tessan

    SvaraRadera