Leander i Houston

Leander i Houston
Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

fredag 24 juni 2011

Full rulle i huset

Ja, här sitter jag och Fredrik vid ett trädgårdsbord och tittar på när 6 flyttgubbar/gummor tömmer vårt hus på midsommarafton.

Igår var de här hela dagen och packade och idag är det alltså lastning som gäller. Snällt nog så lämnade de kvar våra sängar igår så att vi hade någonstans att sova.

Såklart blir det en hel del sistaminuten saker man kommer på att man ska göra, så det har varit några intensiva dagar här.  I morse så tog jag katten till veterinären för en sista check-up och avmaskning innan resan på söndag. Hon är inte alls förtjust i alla dessa främmande människor och alla dessa konstiga lådor som står överallt. När hon kom in igårkväll så var hon mycket konfunderad över allt. Just nu ligger on precis utanför altandörren och har gjort några tappra försök att gå in. Men varje gång hon har vågat sig ett steg in så kommer någon främmande person och då kan man ju inte stanna inne.

Som tur var så hann de inte med att packa soffan igår, så efter ett sista dopp i poolen så blev det lite slapp med glass, whiskey och Baileys i soffan.

CIMG3987

I morse blev det frukost på samma ställe. Som tur var fanns det lite tomkartonger som vi kunde använda som bordskiva eftersom de redan packat glasskivan.

CIMG3989

IMG_4496

IMG_4506

IMG_4504

I eftermiddag checkar v in på hotellet, sen åker vi till Cypress för lite hejdå-party med Pärs kollegor.

I morgon blir det sen sista runda till huset för att se till att allt som inte åker med i flytten kommer ur huset. Katten får stanna här tills i morgon, sen blir det en hotellnatt för henne med.

I morgonkväll blir det en middag tillsammans med Sören, Astrid, Pernilla och Astrid. Trevligt att de har tid att äta tillsammans med oss vår sista kväll i som boende i Houston.

Ha en trevlig midsommar på er allihop.

Kram/ Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar