Leander i Houston

Leander i Houston
Den här bloggen är tänkt som en liten dagbok för oss, och ett sätt för nära och kära runt om i världen att se hur vi har det.

lördag 25 juni 2011

En trevlig middag med goa vänner

Vi åkte en sista runda till huset. Plockade ihop det sista som skulle ut ut huset och hoppade sen i poolen. Åh, vad jag kommer att sakna poolen och värmen här.

Katten var inte hemma när vi kom dit, men efter att ha ropat lite så dök hon strax upp och la sig på sin favoritplats, skuggan vid kortsidan av poolen.
Om hon vetat vad som väntade henne så undrar jag om hon hade kommit hem. Man frågar sig själv många gånger om man verkligen gör rätt som tar med henne till Sverige. Men jag kommer alltid fram till att jag inte skulle må bra av att flytta härifrån och lämna henne kvar. Visst, hon klarade sig utmärkt med att vara en strykarkatt innan hon valde att flytta in hos oss och skulle säkert klara av det bra igen. Men jag skulle bara se framför mig hur hon varje dag kommer och knackar på på altandörren och undrar varför ingen släpper in henne längre. Så det är bara till att bestämma sig att detta är det bästa och sedan köra på det.

CIMG4012

En sista simtur i poolen.

CIMG4003

Och en sista hårtvätt i trädgårdsslangen, i skållhett solvärmt vatten,

CIMG4011

När vi poolat färdigt så var det då dags att hämta katten och låsa in henne i den hemska buren.

Lillpisen färdig för avresa mot hotellet.

CIMG4014

Lillpisen installerad på hotellet. Ser ni henne?

CIMG4015

Nej, trodde väl det. Hon gick nämligen genast och la sig under sängen och stannade där. Kl. halv sju hade vi bokat bord på en restaurang i närheten. Vi skulle äta tillsammans med Astrid, Sören, Pernilla och Anders. När vi gick så låg hon fortfarande kvar under sängen. Fredrik var kvar på rummet så hon var inte ensam. Fredrik ska senare under kvällen träffa kompisen Scott. Han väntar bara på att han ska komma hem från sin semesterresa först, så det blir en sen träff för dem.

Vi hade en jättetrevlig middag tillsammans med våra goa vänner. Tack för att ni ville vara med och göra vår sista kväll som Houstonbor så trevlig.

När vi kom hem vid halvtiotiden så var katten ute och gick i rummet. Hon hade tydligen kommit fram en halvtimme tidigare. Så det blev ganska många timmar under sängen.

CIMG4017

Kanske vi går ut en liten runda till innan vi går och lägger oss. Det var mycket folkliv på gatan som gick igenom “City Center”, väldigt olikt Houston att ha en gata med massa restauranger, livemusik ute i det fria och att man kan gå emellan ställena. Väldigt mysigt såg det ut. Men det är bara kanske. Vi känner oss ganska slappa just nu, så det är ganska lockande att bara slappa på rummet också.

Ha det gott och ta hand om varandra.

Kram /Marie

1 kommentar:

  1. Jag tror det blir bra att katten flyttar med er.
    Ha en bra sommar hemma i Sverige, för jag antar att ni hinner med det. Kanske vi ses?
    Fortsätter att följa bloggen så jag vet vad som händer.
    Kramar

    SvaraRadera